دستگیری کلاهبردار اینترنتی ۵۰۰ میلیون ریالی در بروجن

دستگیری کلاهبردار اینترنتی ۵۰۰ میلیون ریالی در بروجن

به گزارش ، سرهنگ مرتضی عسگری گفت: با وصول پرونده مبنی بر اینکه از حساب بانکی شهروندی برداشت غیر‌مجازی صورت گرفته است، موضوع به سرعت در دستور کار کارشناسان پلیس فتا شهرستان بروجن قرار گرفت.
وی افزود: پس از دریافت پیامک مبنی بر مشاهده ابلاغیه الکترونیک قضایی شاکی بدون توجه به اینکه این پیامک از یک شماره شخصی ارسال‌شده اقدام به باز کردن لینک و نصب اپلیکیشن پیشنهادی و درنهایت واریز وجه برای مشاهده متن ابلاغیه کرده است که با گذشت زمان، شاکی متوجه برداشت ۵۰۰ میلیون ریال از حساب خود شد.
رئیس پلیس فتا چهارمحال و بختیاری گفت: کارشناسان پلیس فتا با بهره‌گیری از روش‌های فنی و علمی موفق شدند متهم را شناسایی و دستگیر کنند.

عسگری افزود: متهم در تحقیقات به عمل آمده پس از مواجه‌شدن با مستندات و مدارک جمع‌آوری‌شده از سوی کارشناسان پلیس فتا به بزه ارتکابی خود اعتراف کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2